Vegetarisk mat [Bildtråd]
Här delar vi med oss av era vegetariska maträtter, tips och vad man nu har på hjärtat.
Broccoli, körsbärstomater, hummus, purjolök, roccula, tofubitar stekta i citronsaft med basilika, pumpa och diverse kryddor.
Någon slags ramengrej med hemgjorda nudlar, stört gott med salta kolhydrater.
nudelsoppa
något roligt med sojabitar
pasta med "kyckling" och pestosås
*går igenom mat-taggen på min tumblr*
pestorisotto med valnötter och ugnsrostad zucchini
cajunkryddade kikärtsbiffar på libabröd
couscous/polentakaka med spenat och feta, ruccola, och polkarödbetschips
tofu masala, citron/mynta-rispilaff med sojabönor och blomkål, naanbröd och pistaschnötter
*__* är så hungrig nu va
Gjorde vegatariska quesadillas till min lillebror som inte vill äta kött.
YEY han blev asglad
Julskinkor utan rumpa
Vänster: http://astridochaporna.se/produkter/julsknka/
Höger http://astridochaporna.se/produkter/sknka-fast-utan-rumpa/
Griljering (innehåller ägg): http://www.coop.se/Recept--mat/Recept/j/jullax/
Stevia-strö istället för socker, krossat linfrö och grahamsmjöl istället för ströbröd.
Edit: rekommenderar den högra. Den smakar mer helt enkelt.
Pizza
tortillas med kikärtsfyllning
Grönsaks soppa
Blomkålspuré
Julmaten som beståd av rotfrukts gratäng, Grönkålspaj med valnötter och falafel.
Sorry för spam
Gjorde quesadilla för första gången i mitt liv. Varför VARFÖR har jag inte ätit det innan?
(Gjord på svarta bönor med tacokrydda, tomat, gul- och rödlök, majs och ost)
Kebabsallad och eget "pizzabröd"
Kebaben är gjord på sojastrips och såsen på creme fraiche, vitlök, vegeta och peppar.
Sjukt gott.
Gjorde en kebabrulle på gårdagens rester. #munorgasm
Fuck smalhets!
Yoyoyo!
Ta en aubergine, skala, skiva den som om det vore bacon. Magiskt kommer en svart skål att uppstå bakom skärbrädan.
I denna maw-fucka så är det 0.5dl Japansk soya, 0.25dl äppelcidervinäger, 2.5 msk olivolja, 2tsk Liquid Smoke Barbequesås, 1msk rökt paprikapulver, 1 msk lönnsirap samt en generös dos cayennepeppar.
Marinate this shit.
Ut på en inoljad form i ugnen, förvärmd på 190grader, rekommenderat varmluft om ni har mer än 1 plåt.
Värm i 15 minuter, ta ut plåten och vänd på varje skiva, och sedan värm minst 5 minuter till. 5-15 minuter, beroende på hur krispigt ni vill ha dom.
Jag ville inte vara egoistisk, så jag skickade med varje skiva en dos med paprikapulver för att hålla dom sällskap i skärselden.
Ut ur ugnen kommer bacon gjort av Aubergine, troligen ett ädelt djur i ett parallellt universum, but that's really not my consern now, is it?
Halloumisallad på SöderManna Vegetariska, Stockholm - http://www.sodermanna.se/
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet