Världens STÖRSTA dilemma
Jag har bakat asagoda chokladbollar MEN, pärlsockret tog slut och jag har inga kokosflingor. Nu sitter jag med en smet för cirkus 20 bollar. Even tho ätande direkt ur bunken är divine så vill man ändå ha ordentliga.
Min ekonomi tryter så jag tänker inte gå och köpa.
Jag vill höra tips om eventuella graneringar, alltså överdrag
pärlsocker - slut
kokosflingor - har inga
cocopops
Vanligt socker, Florsocker (meliss).
Lek monster och ät direkt :))
Grus (tuggmotstånd ftw).
Annars kan man kanske rulla dom i florsocker eller nåt, jag vet inte, jag har aldrig testat. Men de borde bli gott.
ELLER, så gör du en blandning av flingor och chokladbollssmet, de vet jag att de är gott iaf.
Krossa random flingor och rulla bollarna i dem (:
Who cares vad det heter! Jag vill ha iaf D:
JAG och Marty bryr oss.
Jag tycker iof också att det heter chokladbollar.
Men tänker inte tvinga nån sluta säga negerbollar för det.
Citat från ZOMGiTSMARTY
Citat från jaoduellerengnu
slashcareface egentligen.
Min käft, min åsikt, mitt val.
Mina negerBOLLAR :D
era chokladbollar .D
Bollar som bollar.
Citat från ZOMGiTSMARTY
D:
Barncrash kom hem till mig, jag har pärlsocker.
Vi kan äta CHOKLADbollar.
Disco är du på?
Det vet du!
kakao!
Strössel eller havregryn. <:
HAde strössel en gång.
Det blev äckligt och smakade inte choklad längre:(
Strössel ftw !!!!!!!!
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet