MAKARONER!!!- vilka föredrar du?
mjöl e va d e
Vem fan bryr sig. Ät o va tyst.
Alltså de olika typerna av pasta smakar exakt likadant om de görs på samma deg, men de fyller olika funktioner.
Penne Rigate används med fördel till tjocka och krämiga såser som fångas upp i röret, likaså Fusilli.
Conchiglie är perfekt till köttfärssås då den fångar upp såsen mycket bättre än vanlig spaghetti som helst skall användas till lätta skaldjurssåser, osv.
rotini e fakking tung för färssås.
Conchiglie in maj hart tho
Har alltid farfalle i sallader tho med tanke på att den inte har någon som helst funktion förutom att vara fin, haha.
Stuvade makaroner är fan asgott, man får dock _inte_glömma_muskot!!!! (och salt, har blivit serverad totalt osaltade stuvade makaroner för mycket i mina dagar)
Gammeldags makaroner är bäst.. :)
EEEEEEEH, nej, snabbmakaroner med mjölk och socker för i helvete.
Spaghetti såklart.
Fullkorn, spaghetti.
Skruvar!
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet